Hoe kan ik mijn eigen tijd plannen?

In dit artikel nemen we door hoe je eigen tijd in Minuba kan plannen.

Om geplande taken te kunnen registeren moet je een rol toegewezen hebben gekregen. De rol Eigen uren plannen geeft je de mogelijkheid om onder Mijn plan en Mijn tijd taken te plannen. De Eigen uren plannen rol is automatisch inbegrepen bij de Beheerder en Planner rollen.

Iemand met beheerder rechten kan als volgt je deze rol toewijzen:

Klik op het Tandwiel en kies Administratie

Klik op Gebruikers en kies vervolgens de gebruiker die de Eigen tijd plannen  rol toegewezen moet krijgen door op de regel te klikken met diens naam.

Onder Rollen kan je de rol Eigen uren plannen toewijzen. Dit ziet er verschillend uit, afhankelijk van het gebruiker type:

Administratieve gebruiker

Standaard gebruiker

Als de rol is toegewezen kun je nu tijd plannen onder Mijn plan en Mijn tijd.
Op beide pagina’s wordt een agenda weergegeven waarop je kan klikken op de dag en het tijdstip waarop je tijd wilt plannen. Een venster wordt geopend nadat je op de agenda hebt geklikt.
Hier kan je de tijd wijzigen, bij welke klus de registratie hoort en of het uitgevoerde of geplande tijd betreft.

Tijd via de App plannen

LET OP! Om tijd te kunnen plannen via de App moet je Administratieve gebruiker zijn of de Eigen uren plannen toegewezen hebben gekregen.

Als je een registratie maakt onder Mijn tijd kan je aangeven of dit geplande tijd is.
Dit doe je door Ja te kiezen onder Tijd plannen.

Werk ze!